OVER MIJ

 

Mijn naam is Katharina Blad.

De start van mijn loopbaan begon met de opleiding tot schoonheidsspecialist. Nadat ik deze opleiding heb afgerond kwam ik terecht bij een schoonheidssalon met een kapsalon. Ik heb daar als schoonheidsspecialist gewerkt, maar mijn interesses leken toch meer bij het vak van kapper te liggen. Ik kreeg de mogelijkheid om als kapster te gaan beginnen bij de kapsalon. Het was voor mij perfect, omdat dit alles te maken heeft met uiterlijke verzorging. Aldoende heb ik tijdens deze tijd een 2-jarige kappersopleiding gevolgd bij SBBO in Leusden welke ik met succes heb afgerond. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan als kapster. Na 9 jaar ging ik de uitdaging aan om voor mijzelf te gaan beginnen en een eigen kapsalon op te starten.

Vanwege mijn gezonde en bewuste levensstijl ben ik in zee gegaan met het italiaanse haarverzorgings merk Insight. Dit product is zo natuurlijk mogelijk geproduceerd. Ik geloof er in dat het haar het beste uit is met een zo natuurlijk mogelijke verzorging! Mijn overtuiging is dat het haar niet alleen er gezond uit ziet maar ook gezond is!
Graag zou ik ook u gezond haar geven met deze producten. Dit samen met mijn ervaring en service geeft u zekerheid in een goede en gezonde haar behandeling!
Shopping Basket